miercuri, 8 martie 2017

Ce costuri avem atunci cand vrem sa colantam o masina

Pentru cei mai multi dintre soferi masinile lor reprezinta cele mai de pret bunuri, pe care le ingrijesc asa cum trebuie, dar si pe care doresc sa le personalizeze pentru a se remarca prin traficul aglomerat al marilor orase. Cu toate ca cele mai multe optiuni de personalizare sunt foarte costisitoare, exista si variante mult mai accesibile, dar si eficiente, precum apelarea la colantari auto in Bucuresti. Aceasta reprezinta principala alternativa la vopsirea traditionala, aducand o serie foarte importanta de avantaje.

Costuri accesibile

Bineinteles ca in cele mai multe dintre cazuri, pentru orice operatiune exista un buget limitat si nimeni nu este dispus sa achite sume importante de bani. In schimb, pentru a colanta integral un autoturism de clasa medie nu este nevoie de mai mult de 1.000 de lei, pe cand pentru a vopsi in totalitate aceeasi masina este nevoie de minim 4.000 de lei, optiunile fiind insa mult mai limitate.

Diversitate

Exista o multime de tipuri de autocolante din care clientii pot alege, de la cele care imita culoarea vopselei metalizate, la cele mate sau chiar albul perlat, foarte cautat in ziua de azi. In plus, aceste folii sunt de diferite grosimi, unele asigurand o durata mai scurta sau mai lunga de viata, in functie de necesitati, dar si de pretul achitat, de cele mai multe ori garantia fiind de 5 ani.

Rapiditate


Cei care aleg colantari auto in Bucuresti se bucura si de multa rapiditate, deoarece procedura este pusa in aplicare in doar cateva ore, fiind alocate cate 15 minute pentru fiecare element de caroserie colantat. In schimb, vopsirea aceleasi masini implica minim 3 zile intrucat vopseaua trebuie sa se usuce, iar in tot acest timp autoturismul nu poate fi folosit, fiind un dezavantaj semnificativ, alaturi de costurile ridicate implicate, dar si de riscurile cu care se confrunta soferii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu