vineri, 21 octombrie 2016

Ce modele si ce preturi de autocolant pentru pereti gasim in 2016?

In ziua de azi ne putem bucura de numeroase modalitati pentru personalizarea oricarui spatiu, insa unele dintre acestea sunt mai costisitoare si nu se justifica. In schimb, una dintre cele mai accesibile posibilitati pentru oricine este apelarea la autocolantul de perete, intrucat acesta vine cu numeroase avantaje, iar raportul calitate – pret este unul grozav.

Modele variate

Astfel de autocolante sunt ideale pentru orice incapere, de la dormitor, la living, bucatarie sau baie, pe piata gasindu-se o multime de modele care sa completeze atmosfera din fiecare camera. In plus, acestea sunt bine venite si in cadrul celor din domeniul comercial, precum magazine, saloane de beauty, sali de fitness sau multe altele.

Preturi mici

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa se orienteze dupa cele mai accesibile posibilitati, iar economiile sunt intotdeauna bine venite. Alternativa autocolantelor este reprezentata de o zugravire, insa aceasta este costisitoare si implica foarte mult disconfort. Clientii ar trebui sa elibereze complet o incapere si sa apeleze la specialisti pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, pe cand autocolantele nu costa mai mult de cativa zeci de lei, in functie de dimensiuni si se aplica cu usurinta.

Durabilitate 

Durata de viata a acestora variaza, insa este de cativa ani, timp in care se prezinta in cele mai bune conditii. De asemenea, un autocolant de perete poate fi aplicat de catre clienti, fara a avea nevoie de specialisti, ci doar de putina atentie si dexteritate. Sunt disponibile mai multe tipuri de autocolante, de la cele care rezista pana la 1-2 ani, insa si altele mai groase, potrivite pentru cei care nu isi doresc sa faca o schimbare in urmatorii 4-5 ani. In plus, nu apar bule de aer inestetice si autocolantele nici nu se dezlipesc pe la colturi, astfel ca promit aspectul mult dorit tot timpul cat sunt aplicate pe perete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu