vineri, 13 ianuarie 2017

La cine sa apelezi pentru servicii de curatenie in imobile



Pentru firme sau pentru scari de bloc poate fi destul de dificil sa gaseasca o persoana sau o echipa care sa se ocupe de partea de curatenie, intrucat pot aparea diferite problemele pe parcurs. In schimb, poate fi mult mai usor sa se apeleze la o firma care asigura serviciul de curatenie in imobile, pentru ca aceasta sa fie pastrata in cele mai bune conditii, iar cei care locuiesc sau traiesc in acel mediu sa aiba parte de cele mai bune conditii.



Toti pasii necesari

Asadar, fiecare firma specializata a acestui domeniu poate veni cu propriul plan, stabilind zilele in care sa se realizeze curatenia, precum de luni pana vineri sau chiar si in week-end. De asemenea, in functie de ziua saptamanii se efectueaza mai multe etape, precum spalarea in totalitate a scarilor, a liftului, stergerea prafului de la cutiile postale, eliminarea panzelor de păianjen din toate colturile, dar si pastrarea curata a ferestrelor principale. 

Cu toate acestea, exista si cativa pasi care trebuie efectuati la o distanta de cateva luni, precum curatarea balustradelor sau a tocurilor usilor, dar si curatarea, spalarea si igienizarea pubelelor de gunoi in cazul in care acestea exista. 



Avantaje

Oricine apeleaza la serviciul de curatenie in imobile se bucura de cateva avantaje importante, incepand prin economii substantiale de timp, dar si mai mult confort, intrucat colaborandu-se cu o firma, nu mai exista obligatii de plata a salariilor, a taxelor, impozitelor si asigurarea tuturor echipamentelor necesare, ci doar se echita pentru serviciul prestat. Asadar, totul este mult mai confortabil, cu mai putine batai de cap, fara riscuri, iar cladirile se mentin curate, in tot acest timp. Mai mult decat atat, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si se calculeaza in functie de dimensiunile spatiului pentru care se doreste asigurarea curateniei, dar si de frecventa anumitor etape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu